Kara yollarında genişlik

Karaca yollarının imal, hizmet ve tamirat çalışmaları sürdürülen kesimlerinde tehlikeli gidilmesi, gidiş geliş meni ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün kere durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Selimpaşa Kavşağı- Mahmutbey Gişeleri bölgesinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle gelişigüzel dönem 22.00-06.00 saatlerinde otoyolun Edirne istikameti trafiğe kapatılarak, erişim ayrıksı istikametten iki cepheli sağlanıyor.

İzmir- Pınar Otoyolu’nun 4-6. kilometrelerinde (Güzelbahçe- Urla kavşakları) ekolojik köprü imal çalışmaları cihetiyle İzmir istikametinde sıhhatli abdestbozan trafiğe kapatıldı. Bu kesimde erişim değişik şeritlerden sürdürülüyor.

Ankara- Niğde Otoyolu’nun Ahiboz-Emirler kavşakları 30-31. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Ankara istikametinde erişim kontrollü bitmeme ediyor.

Beyşehir- Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki imal çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü cevaz veriliyor.

Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34 ve 50-54. kilometrelerinde (Taşucu ve Boğsak mevkileri) patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle 15.15-16.15 saatlerinde erişim kontrollü gerçekleştirilecek.

Kırşehir- Aksaray yolunun 1-3. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla muvasala bölünmüş yolun bire bir bölümünden iki cepheli sağlanıyor.

Çorum-Ankara yolunun 37-38. kilometrelerinde (İskilip- Osmancık kavşakları) ayrımlı düzeyli gaga çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Isparta- Antalya yolunun 0-15. kilometrelerinde sathi istila imal çalışmaları cihetiyle sürücülerin trafik bel ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Çanakkale- Balıkesir yolunun 9-17. kilometrelerinde güreşçi köprüsü hizmet ve tamir çalışmaları yapılacak. Bu nedenle el trafiğe kapatılarak, sürücüler almaşık güzergah olarak Müstecap-Habipler istikametine yönlendirilecek.

Artvin- Erzurum yolunun 1-50. kilometrelerinde belen temizliği ve çelik apışlık aplikasyon çalışması zımnında saat 18.00’e kadar sefer gücük sürekli aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım biricik şeritten kontrollü devam edecek.

Share: