Yukatel Kayserispor-Trabzonspor maçının peşi sıra

Spor Kıç Süper Lig’in 8. haftasında kişi sahasında Trabzonspor’a 2-1 yenilen Kayserispor Ustalık Direktörü Modern Atan, maçın çok savaşımcı ve çekişmeli olduğunu söyledi.

Maçın ardından planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulunan Atan, Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki ilişkinin kendileri üzere majör olduğunu ve bunu önemsediklerini anlattı.

Geçen senenin şampiyonu Trabzonspor’a istinkâf etmek duyduklarını tamlayan Atan, “Haddinden Fazla ongun maç oldu. Savaşımcı, çekişmeli, güzel benzeri karşılaşma oldu. Şurası ifade etmek istiyorum, tığ filhakika Kayseri şehri namına iri zorluklarla uğraş ediyoruz. Alıntı tahtamız tutkun. Değerli yönetimimiz maddi açıdan oyuncuları bayındır yol açmak amacıyla ellerinden geleni yapıyor amma aynı sıkıntımız var. Bunlar halledilir. Oyuncularımızla bu arada, çokça gine yapıyoruz, çokça çalışıyoruz, haddinden fazla savaşım ediyoruz, çok kafa yoruyoruz. Sahanın süresince istop etmek istiyoruz amma bizim mücadelemizin karşılığında hakem namevcut. Tığ hakemlere cebin bile boğuşmak istemiyoruz veya hakemlere alın elde etmek üzere ayrımsız şansımızın olmadığını da biliyoruz.” diye niteleyerek konuştu.

Teknik yönetmenlik kariyerinin 3. senesinde olduğunu ve bu dönemde hakemlerle ilgilendiren hiç konuşmadığını vurgulayan Atan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün Onur’un pozisyonunda evvel tıpkısı kolundan çekilip sendeleniyor. Takiben ensesine darbe yiyor ve ondan bilahare ayakta eksik olmasına rağmen ferah niyetiyle hepsi kazandığı aynı sırada aleyhimize penaltı veriliyor. Beklenti hocayı çokça takdir ettiğimi beğendiğimi söyleyemiyorum. Belki o dahi benim üzere bire bir şeyi söyleyebilir. Bu benim özgür iradem, özgür fikrim amma hata yapabilir, kayran zarfında gözden kaçırabilir kim görmedi filhakika bu pozisyonu ceza atışı olarak değerlendirmedi. Ego bu büyüklüğünde bilimin ve teknolojinin işin içine girmiş olduğu yerde yapılan hatayı çok olumlu karşılayamıyorum. Orada televizyondan izlenen defalarca yine edilen, durdurulan, öne sarılan pozisyonda günah yapılmasını haddinden fazla anlamlandıramıyorum. Bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum.”

“Öz yaptığımız hatadan yağlık maçı 2-1 kaybettik”

Baziçe namına kendileri üzere seçme devir elan iyisinin olduğunu anlatan Atan, tek devir mücadeleyi bırakmayacaklarını dile getirdi.

İyi tıpkısı savaşım sergilediklerini vurgulayan Atan, “İlk nısıf bir iki tane yer verdik amma Trabzonspor riski aldıktan bilahare esasta oyun umum da bize dönmüştü. Zat yaptığımız hatadan periferi maçı 2-1 kaybettik. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Kişi oyuncularımla tekrardan gelgel duyduğumu bildirmek istiyorum. Haddinden Fazla bol savaş ettik. İyi oynadık. Henüz iyisini dahi oynayabilirdik.” şeklinde konuştu.

Atan, taraftarlara da desteklerinden dünya teşekkür etti.

Share: