Araştırı: B3 vitamini takviyesi bicik kanseri ve düşünce metastazı riskini artırıyor

ABD’de yapılan bire bir araştırmada, B3 vitamini takviyesinin meme kanseri ve beyin metastazı kabil aheste hastalık risklerini artırdığı ortaya daha çok.

Missouri Üniversitesinin araştırma ekibi marifetiyle nikotinamid ribozit adı sunulan caize takviyelerinin vücutta zahir reaksiyon sergilediğine dair düzentileme yapıldı.

Daha geçmiş bilimsel araştırmalar, B3 vitamini formu olan nikotinamid ribozit gibi azık takviyelerinin kardiyovasküler, metabolik ve nörolojik konularda fayda sağladığına belen ederken, serencam araştırmada B3 takviyesinin bicik kanseri ve bellek metastazı üzere hastalıkların riskini artırabileceği görüldü.???????

Araştırmada, nikotinamid ribozit takviyesinin esas zamanlı ölçümüne imkan veren ultra hassas biyolüminesan görüntülemeye dayalı bir maharet kullanıldı. söz konusu beceri yardımıyla mum eliyle nikotinamid ribozit tespiti yapıldı.

Missouri Üniversitesinden Elena Goun liderliğindeki araştırma ekibi, faziletli nikotinamid ribozit düzeylerinin meme başı kanseri riskini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda kanserin metastaz yapmasına veya beyne yayılmasına bozukluk olabileceğini keşfetti.

Goun, “Bazı insanlar otomatikman vitaminleri ve takviyeleri sağlık amacıyla sadece müfit olduğunu varsayımıyla kullanıyor fakat bunların üs işlevi için çokça birkaç özdek biliniyor.” diyerek araştırmayı söz konusu vukuf eksikliğinden ortalık yaptıklarını söyledi.

Goun, araştırmanın gelecekte kimyasal tedavi kadar amansız hastalık tedavilerini geliştirmeye havari olabileceğini kaydetti.

Share: