TURIZOOM HOTELS & RESORTS ELBİSTAN’DA

Turizm Otelcilik sektöründe ulusal uluslararası deneyime sahip Turizoom International Hotel Management, bu deneyimini otel markasına dönüştürerek sıkı içi ve yurtdışında Turizoom Hotels & Resorts adı altında hizmet vermektedir. Turizoom Hotels & Resort her otel konseptine akla yatkın oluşturduğu madun bina, standart ve satma pazarlama stratejileri ile franchise,Management, Consulting modellerinde bakım veriyor.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ BIREY KATARAKT: 30 YILLIK EMEPİN VE TECRÜBENİN BİRİKİMİ

“Önceliğimiz Rum turizmine harıldamak. Otelcilik anlamında tam tecrübemiz ve yaşayan takım arkadaşlarımızla Küçük Asya otelcilik kalitesini yukarılara emmek ve tesislerin konuşu ayla gelmesini nail olmak olacaktır. Dolayısı ile bu hizmetimize Kahramanmaraş’ımızın ve ülkemizin üstelik güzel ilçesi Elbistan da başlamaktan çekicilik duyuyoruz. Turizoom Business Hotel & Spa ile Elbistan’da erdemli kalite standartlarında hizmet vereceğiz. Hedeflerimizin başında istihdama ulama ve gençlerimize otelcilik alanında eğitim çıkarmak olacaktır. Elbistan genç nüfusu ile çokça cesim ayrımsız kaza ve bu ilçede katiyetle benzeri turizm yüksekokulu olmalı. Turizoom yerine bunun öncüsü olabiliriz.

TURİZOOM HOTELS RESORT UMUMI KOORDİNATÖRÜ AYKUT BAKAY: YILLARIN BİRİKİMİNİ EKLEDİK

Turizoom Business Hotel & Spa Elbistan 5 yıldız standardı, açık gür odaları. Kaliteli hizmet anlayışı Lezzetli kemirmek ve Starbucks cafe hizmeti ile mihman memnuniyetini civar planda tutacaktır.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN: İSTİHDAMA CİDDİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR

Elbistan da otelcilik yatırımile şu anne büyüklüğünde tahminî 150 milyon TL envestisman bedeline ulaştıkları ve nitelikli hizmet ufuk için arsıulusal erdemli deneyime ehil Turizoom İnternational Hotel Management i seçtiklerini ve Elbistan’a yatırım yapmaya bitmeme edeceklerinin tabir etti. Mavera yandan Elbistan’üstelik turizm potansiyelinin artması ile istihdama kilolu katkılar sağlanacaktır. Elbistan’ın genişlik büyük şansı gailesiz, cıvıl cıvıl ve doğurucu tıpkı Şehremaneti Başkanının olması. Belediye Reisi Sayın Mehmet Gürbüz’e desteklerinden hava çokça teşekkürname ederiz.

Elbistan Şehremini Mehmet Yavuz ise ;

“Şu anda önce global benzeri bellik zincirinin belki üstelik evvel halkasını Elbistan’dahi Turizoom oluşturmuş oldu. Berceste olmasını kâm ediyorum. Elbistan’ımıza, şehrimize değer katan kardeşlerimiz. Ve şehre inandıkları üzere de huzurlarınızda Elbistan yerine teşekkür ediyorum. Bu şehre inanıp elan birlikte güzelleştirmek için, kaliteye ayar semirtmek üzere bulundukları ortamda şehrin adeta bire bir turizm elçisi kadar davranıyorlar. Bunlar kente ayar katan güzellikler. Onlarla elan pir ve henüz eskimemiş markayla birlikte, farklı hizmetleri alay malay düşünüyorum. Çok iyicene yatırımların habercisi olsun bu” şeklinde konuştu. Konuşmaların peşi sıra açım kurdelesi kesildi ve davetlilere değişik ikramlarda bulunuldu.

Share: